Til toppen

PROVIT Frysetørket Svinelabber 2pk (Kart pris 30stk)

Produktnummer: 252
EAN: 7024275020153
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Provit Griselabber er et 100% naturlig tygg til hunden. Labbene kløyves i to og frysetørkes, uten noen form for tilsetninger. Hver pakke inneholder to halve griselabber. Produktet er produsert i Norge av norske råvarer, og er et sunt og naturlig alternativ til behandlede tyggebein.  

Griselabber har stor tyggemotstand, og er et tygg hunden kan kose seg med en god stund. 

Ved å gi hunden din tygg jevnlig kan du forebygge dannelse av plakk og tannstein, og dermed bidra til bedre munn- og tannhelse hos hunden. Tygging er også en ro- fremmende og stressreduserende aktivitet for hunden. 

Gis til hunden som kos, belønning, snack, tygg og tannpleie.

Produktet egner seg til alle hunder, og spesielt godt til de hundene som tygger hardt. 
Griselabber inneholder bein og bør derfor ikke serveres mer enn én kløyvd labb pr. dag. 
Bør ikke gis til hunder som sluker uten å tygge. Bør gis under tilsyn. 

SAMMENSETNING: 
Én griselabb som er kløyvd i to og frysetørket.

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 49%, fett 24%, 

HOLDBARHET:
Se datostempling. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 

Om Provit: Provit er et kvalitetsfôr som kan bidra til bedre helse for hunden din. Fôret er produsert av overskuddet fra norske kjøttråvarer, ved å velge Provit bidrar du dermed også i kampen mot matsvinn. 
Du kan med trygghet og god samvittighet gi hunden din Provit. 

Kamelhud Ekstra Hard 5Kg (Pk pris)

PB210885
Produktnummer: PB210885
Lagerbeholdning:  

Oksehud Ekstra Hard 5Kg (Pk pris)

PB210188
Produktnummer: PB210188
Lagerbeholdning:  

Oksemuskel 12cm (50stk)

2705
Produktnummer: 2705
Lagerbeholdning:  

Oksemuskel 12cm 1Kg (Pk pris)

PB210989
Produktnummer: PB210989
Lagerbeholdning:  

Oksemuskel 12cm 8stk/100g (6stk)

3145
Produktnummer: 3145
Lagerbeholdning:  

Oksemuskel 70-80cm (10stk)

2707
Produktnummer: 2707
Lagerbeholdning:  

Oksemuskel 80cm+

PB210093
Produktnummer: PB210093
Lagerbeholdning: